Krister

Sensotran - ny serie gaslarm för industrin

Sensotran har tillverkat gaslarm i över 30år och introduceras nu på svenska marknaden. Sensotran erbjuder kompletta system med trådlösa sensor som kan kommunicerar med larmcentralen på upp till 7km avstånd. Sensotran erbjuder även ett brett utbud av ATEX-klassade sensorer, portabla gaslarm för 1-4gaser och gaslarmscentraler

Fördelen med Sensotran gaslarm inkluderar:

  1. Hög känslighet och precision: Sensotran gaslarm är designade för att snabbt och exakt upptäcka farliga gaser, vilket ökar säkerheten i miljöer där gas är en risk.
  2. Snabb respons: Larmen aktiveras omedelbart vid detektering av gas, vilket ger tidig varning och möjlighet att vidta säkerhetsåtgärder.
  3. Robust konstruktion: Produkterna är byggda för att klara tuffa miljöer, vilket gör dem pålitliga i industriella och kommersiella tillämpningar.
  4. Anpassningsbarhet: Sensotran erbjuder lösningar som kan anpassas efter specifika behov och krav, inklusive olika typer av gaser och installationsmiljöer.
  5. Integration med andra system: Gaslarmen kan integreras med befintliga säkerhetssystem för att skapa en mer omfattande övervakning och kontroll.
  6. Lång livslängd och lågt underhåll: Med hållbara komponenter och effektiv teknik kräver Sensotran gaslarm minimalt underhåll och har en lång livslängd, vilket gör dem kostnadseffektiva på lång sikt.

Dessa egenskaper bidrar till en ökad säkerhet och trygghet i arbetsmiljöer där gaser utgör en potentiell fara.