Krister

Tre snabba med Anders och Nathalie

Vi avslutade 2020 på bästa sätt genom att förstärka organisationen med två säljare, vi hälsar Anders och Nathalie varmt välkomna till oss på Acandia! De kommer att ha den löpande kontakten med våra kunder och tillför både energi och nytänk. Lär känna våra nya säljare lite bättre genom tre snabba frågor:

Lär känna Anders

Vad förde dig hit?

Efter att arbetat som innesäljare och med teknisk support kände jag att det var dags för nya utmaningar och tyckte att Acandias profil och visioner passade mig bra.

Vad gör dig stolt?

Jag är strukturerad, gillar att tävla och är målinriktad. När jag sätter upp utmanande mål och uppnår dem, då blir jag stolt!

Vad ser du fram emot att åstadkomma på Acandia?

Jag ser fram emot att driva Acandias säljteam framåt och tillsammans med mina härliga kollegor uppnå nya mål.

 

Lär känna Nathalie!

Nathalie började som säljare hos oss på Acandia i december 2020.

Hur kom det sig att du sökte arbetet hos Acandia?

Jag sökte arbetet på Acandia för att jag gillade den familjära känslan och möjligheten att utvecklas tillsammans med Acandia.

Vad motiverar dig?

Mina föräldrar har alltid jobbat målmedvetet vilket jag beundrar dem för. Jag har lärt mig mycket av dem och det ger mig stöd och självförtroende att ta på mig utmaningar utan rädsla för att misslyckas. Att få vara delaktig i alla delar från planering, genomförande till att se mätbar effekt av mitt arbete motiverar mig.

Har du några yrkesmässiga mål under 2021?

Mitt mål för 2021 är att tillsammans med Anders skapa ett härligt säljteam.